Catering

Het Von Gimborn Arboretum verzorgt zelf kleine catering in de vorm van koffie & thee- en luncharrangementen. Voor gelegenheden met grotere groepen als een teambuilding, vergadering, diner of feest heeft het arboretum afspraken gemaakt met 4 cateraars met verschillende achtergond en aanbod. De cateraars kennen ons terrein goed en we hebben goede ervaring met ze.

Als u een groepsarrangement wenst te boeken met catering, dan kunt u een keuze maken.


U kunt zelfstandig contact opnemen met een van onze cateraars (zie de contactgegevens per cateraar). Wij horen daarna graag wie u gekozen heeft. U rekent zelf af met de cateraar, los van de arrangementskosten die het arboretum in rekening brengt. Eigen catering is niet toegestaan.

De cateraars stellen zich hieronder aan u voor:

Onze cateraars

Kleine catering in het arboretum

Koffie & thee arrangement

Voor groepen vanaf 10 personen biedt het arboretum twee koffie & thee arrangementen:

1. Twee koppen koffie of thee met boter- of gemberkoek en entree tot het arboretum:
€ 12,50 p.p. incl. BTW

2. Twee koppen koffie of thee met taart en entree tot het arboretum:
€ 14,00 p.p. incl. BTW

Neem voor meer informatie contact op met
Marianne Hakkesteegt, email: mariannehakkesteegt@gmail.com

Info en bestellen

Lunches bij of in het bezoekerscentrum

Er is keuze uit luncharrangementen voor groepen vanaf 10 personen:

1. LUNCH BASIC UTRECHTSE HEUVELRUG
• 2 belegde pistoletjes vanaf € 8,00 p.p. incl. BTW of
• 2 belegde minibroodjes vanaf € 8,50 p.p. incl. BTW

2. LUNCH DELUXE UTRECHTSE HEUVELRUG
• Soep, maaltijdsalade, wraps, English pie en vruchten. Prijs: € 15,00 p.p. incl. BTW

UITBREIDING van beide arrangementen is mogelijk met
• (karne)melk: € 1,10 per glas
• soep: € 2,25 per stuk 
• sapjes uit de streek: € 1,50 per glas
• muffins en brownies: € 1,50 per stuk

Info en bestellen

Drie cateraars met verschillende achtergrond en aanbod.

Servontyn

Of het nu gaat om hapjes, amuses, lunches, buffetten, borrels, feestelijke openingen of partijen; Servontyn is van alle markten thuis.

Lees hieronder meer

Uytewaal

Wij cateren voor elke gelegenheid en ieder budget! Uytewaal Catering onderscheidt zich door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechtsbereiding.

Lees hieronder meer

Lekker.

Al onze producten zijn door ons zelf gemaakt in eigen keuken. Wij kiezen er bewust voor om gebruik te maken van pure (seizoensgebonden) en veelal biologische ingrediënten.

Lees hieronder meer

MangiApe

MangiApe is de Italiaanse keuken op locatie. Alle gerechten worden ter plaatse bereid met onze houtgestookte oven en/of spiedini houtskool grill.

Lees hieronder meer

Servontyn Catering

Heeft u een mooie bijeenkomst bij Von Gimborn Arboretum in het verschiet? Met onze uitstekende catering helpen wij u graag het evenement compleet te maken! Servontyn Catering is een full service cateraar, gebouwd op een fundament van gastvrijheid. Of het nu gaat om hapjes, amuses, lunches, buffetten, borrels, feestelijke openingen of partijen; Servontyn is van alle markten thuis.

We hebben bij onze werkzaamheden een duidelijke filosofie voor ogen; ‘Het leveren van hoogwaardige service en kwalitatief goede producten, passend binnen het financiële plaatje van de opdrachtgever’. Deze filosofie brengen we tot uiting door al onze werkzaamheden te baseren op drie krachtige kernwaarden; Stijl, Smaak & Service.

STIJL: Styling stopt bij Servontyn Catering niet bij het plaatsen van meubels. Onze stylisten werken de concepten tot in de kleinste details uit. Hierdoor creëren we een uniek evenement dat u en uw gasten versteld doet staan.

SMAAK: Laat uw smaakzintuigen prikkelen door een van de, door onze chefkok zorgvuldig samengestelde, smaakcombinaties. Het samenspel van smaak, geur, kleur en structuur brengt een ware smaaksensatie teweeg!

SERVICE: Onze service is gebaseerd op uitstekend gastheerschap, hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en integriteit. Met deze kernwaarden als basis streven wij ernaar om een duurzame en prettige relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers en gasten.

ONS TEAM: Ons team is gevormd door enkel professionals. Zij zijn allemaal gespecialiseerd in hun eigen vakgebied, zodat ze de kwaliteit van uw evenement kunnen garanderen. Wij zullen er alles aan doen om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen!

Benieuwd naar de cateringmogelijkheden? Op basis van uw wensen en budget stellen we graag een passende offerte op. Neem gerust contact op via 026 443 9403/ sales@servontyn.nl of neem een kijkje op onze website: www.servontyn.nl.

Uytewaal Catering

Heeft u de unieke locatie Von Gimborn Arboretum gehuurd voor evenement of bijeenkomst en bent u op zoek naar een geschikte cateraar? Dan is Uytewaal Catering de cateraar die u zoekt.

Uytewaal Catering is een full service cateraar, die u alle zorgen op het gebied van evenementen en partijen uit handen neemt. Zo verzorgen wij onder andere: buffetten, beurzen, barbecues, bruiloften, lunches, personeelsfeesten, warme avondmaaltijden, borrels, recepties en openingen. Samen met u bedenken wij een passende invulling voor menu, bediening en aankleding. Wij cateren voor elke gelegenheid en ieder budget!

Uytewaal Catering onderscheidt zich door haar unieke vorm van presentatie en wijze van gerechtsbereiding. Eten smaakt bij Uytewaal Catering niet alleen fantastisch, maar het is tevens een lust voor het oog. Het gaat om de complete sensatie, proeven met al je zintuigen! Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. In overleg leveren we ook op zondag.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website www.uytewaalcatering.nl of neem persoonlijk contact met ons op. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u andere wensen buiten ons assortiment om, maak deze gerust kenbaar dan bekijken we in overleg de mogelijkheden.

Uytewaal Catering
Prins Bernhardweg 1 b
3991 DE Houten
T 030 63 514 31
F 030 63 514 32
E info@uytewaalcatering.nl
I www.uytewaalcatering.nl
F https://www.facebook.com/Uytewaalcatering

Lekker. (Driebergen)

Bent u van plan het schitterende Von Gimborn Arboretum te reserveren voor uw feest of evenement ? Lekker verzorgt hiervoor graag de catering op maat. Al onze producten zijn door ons zelf gemaakt in eigen keuken. Wij kiezen er bewust voor om gebruik te maken van pure (seizoensgebonden) en veelal biologische ingrediënten. We geloven in een eerlijke prijs voor de boer, de producent en de consument. Daarom kunnen wij catering verzorgen voor ieder budget.

Wij denken graag mee op het gebied van creatieve catering en geen aanvraag is ons te gek. We overleggen graag persoonlijk met u zodat we kunnen leveren naar uw voorkeuren en budget. Lekker kan naast personeel, dranken en serviesgoed ook de aankleding en het meubilair voor u verzorgen. Daarbij is onze catering is al mogelijk voor gezelschappen vanaf 4 personen. Vraag voor meer informatie het catering ‘foodbook’ aan via de website www.lekkerdriebergen.nl of haal deze op in de winkel aan de Traaij 64 te Driebergen.

Lekker. Driebergen
Traaij 64
3971 GR DRIEBERGEN
Tel: 0343 510855 / 06 13809034
www.lekkerdriebergen.nl
info@lekkerdriebergen.nl

MangiApe

MangiApe is de Italiaanse keuken op locatie en bied een breed scala aan Italiaanse gerechten. Alle gerechten worden ter plaatse bereid met onze houtgestookte oven en/of spiedini houtskool grill.

De originele Italiaanse houtoven staat op onze sfeervolle Italiaanse oldtimer Piaggio Ape 600MP uit 1972, en hiermee verzorgen wij feesten en partijen op locatie. De houtoven is uitermate geschikt voor traditionele bereiding van Pizza's en natuurlijk ook tal van andere originele Italiaanse gerechten, heerlijke borrelhapjes, kleine voorgerechtjes en zelfs desserts. Tevens verzorgen wij ook volledig Italaans dranken buffet.

De MangiApe is volledig zelf voorzienend en heeft geen stroom of water nodig. De Ape heeft genoeg hout bij zich om de oven voor 8 uur te stoken tot temperaturen van 400ºc. We kunnen dus op nagenoeg elke locatie worden ingezet. Op de laadbak zijn 2 keramische werkbladen gemonteerd waarop de gerechten en pizza's bereid kunnen worden, tevens zijn er twee geïsoleerde lades om alle ingrediënten koel te houden. De zijkleppen van de laadbak kunnen worden gebruikt als gezellige sta-tafel, extra werkblad of serveer-counter, de tafel kan los geplaatst worden of aan de achterklep van de Ape worden gehangen. Door de grote parasol van 4x3 meter word een knusse sfeer gecreëerd en staan we gelijk beschut tegen regen of beter... de zon.

Mangiape heeft dus alles in huis voor uw feest in Italiaanse sfeer.

M: 06-50215629
W: www.mangiape.nl

Steun het Nationaal Bomenmuseum | Steun biodiversiteit

Word Donateur

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@gimbornarboretum.nl