Steun het arboretum | Help mee

Von Gimborn Gazet

Ontvang onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, concerten, kunstexposities, wandelingen, kindermiddagen en andere evenementen? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van het arboretum: de Von Gimborn Gazet.

Aanmelden

Versturen

Word Donateur

Word Donateur | ontvang een jaarkaart

Donateurs kunnen kiezen uit twee kaarten: een standaard donateurskaart of een gezinkaart.
De standaard donateurskaart kost minimaal € 20,00 per jaar. U ontvangt onbeperkt vrije toegang voor 1 persoon in het Von Gimbom Arboretum, de digitale nieuwsbrief de ‘Von Gimborn Gazet’, gratis toegang tot de meeste evenementen in het arboretum en aantrekkelijke kortingen op concerten.

Een gezinkaart kost minimaal € 30,00 per jaar. U ontvangt onbeperkt vrije toegang voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot het Von Gimborn Arboretum, de digitale nieuwsbrief de ‘Von Gimborn Gazet’,  gratis toegang tot de meeste evenementen en aantrekkelijke kortingen op concerten in het arboretum.

AANMELDEN IS ALLEEN NOODZAKELIJK ALS U NOG GEEN DONATEUR BENT.  HEEFT U AL EEN STEUNBETUIGING INGEVULD, GEBRUIK DIT AANMELDFORMULIER DAN NIET. U ONTVANGT SPOEDIG NADERE INFORMATIE VAN ONS.

Aanmelden

De heer | mevrouw (maak uw keuze)
De heer
Mevrouw
Versturen

Word Vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger

Heeft u vrije tijd beschikbaar en groene vingers of andere toepasbare kwaliteiten en wilt u zich belangenloos inzetten voor het arboretum?

Meld u dan aan en krijg de mooiste 'werkplek' van Nederland met enthousiaste collega's.

In nevenstaand aanmeldformulier zijn diverse interesses aan te vinken.

Versturen

Steun het Nationaal Bomenmuseum | Steun biodiversiteit

Word Donateur

Bezoek ons op Facebook | Velperengh 13, 3941 BZ Doorn | info@gimbornarboretum.nl